Na 10 jaar fraude waren Letv en Jia Yueting elk beboeten van 241 miljoen yuan

Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:45:33  Hits: 23

on 12 april, heeft Letv aangekondigd dat het de"administratieve strafbeslissing"had ontvangen van het Beijing Securities Regulatory Bureau, dat een totale boete van 241 miljoen yuan op Letv en 241 miljoen yuan opgelegd op JIA YUETING voor financiële fraude voor tien Opeenvolgende jaren van 2007 tot 2016.

De totale boete van LETV en JIA YUETING is minder dan 500 miljoen yuan, watniet het hoogst is op record voor de CSRC.in Januari, Jiuding Group en Jiuding Holdings waren in totaal meer dan 600 miljoen yuan over het vermoeden van illegale informatie-openbaarmaking en effectenhandel met behulp van andere mensen' s rekeningen.in januari vorig jaar, LIN JUN, voorzitter van Guangxi Mingli Group en anderen Werden in totaal ongeveer 1,76 miljard yuan voor het manipuleren van Mingli-aandelen.

HOwever, vanwege de populariteit van Letv en JIA YUETING, trok de fijne toch de aandacht. Het was een warm zoeken op Weibo. Netizens waren zeer bezorgd over de vraag of Jia Yueting, die in het buitenland is, maar terugkeertnaar China, zou de boete betalen.

jia, die 16.39 miljoen volgers op WEIBO heeft, hadniet op de Bijna voor de pers.his Laatste stem kwam op 1 april, toen hij de benoeming van FF-motoren39 aangekondigd;negen&member bord.#-

voorgaand: De Japanse kant mag de zee-ontlad...

volgende: Anti-monopolie boete van 764 milj...